PFSA: Treća godina | Opća diskusija...
-
Nisam ovjerila zimski semestar a ni ovaj sad..a RS sam!! hoce li mi to praviti probleme i mogu l' to obsviti sad ili poslije kad svi doticni dodju s godisnjeg??;-)
Zasto ne radi isss
Re: PFSA: Treća godina | Opća diskusija...
[quote="Clouds Tifa"]
Nisam ovjerila zimski semestar a ni ovaj sad..a RS sam!! hoce li mi to praviti probleme i mogu l' to obsviti sad ili poslije kad svi doticni dodju s godisnjeg??;-)
[/quote]
Otidji odmah sutra i nek ti to srede ako si blizu gdje
[quote="AmraS"]
Zasto ne radi isss
[/quote]
Sta tacno?
[/quote]
Otidji odmah sutra i nek ti to srede ako si blizu gdje
[quote="AmraS"]
Zasto ne radi isss
[/quote]
Sta tacno?
[quote="kaubojka"]
da, mislila sam koliko dana jos radi studentska? hoce li raditi slijedece sedmice?
[/quote]
Raditi će i naredne sedmice jer je do 25. upis brucoša. Samo se naoružaj strpljenjem i očekuj gužve. :mig:
da, mislila sam koliko dana jos radi studentska? hoce li raditi slijedece sedmice?
[/quote]
Raditi će i naredne sedmice jer je do 25. upis brucoša. Samo se naoružaj strpljenjem i očekuj gužve. :mig:
Ima li komisijskog iz finansija?
Radi li fakultet??
[member=2617]arijen[/member]
[img width=500 height=375]https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/ ... b111512e0f[/img]
[img width=500 height=375]https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/ ... b111512e0f[/img]
A zna li tko dokad je Hilda na godišnjem?hvala
Mozes je to pitati i preko facea.
Odg: PFSA: Treća godina | Opća diskusija...
Lajkaj joj sliku prije toga