Fakultet u BiH pokrenuo Psihološko savjetovalište za studente

"Od izuzetne važnosti nam je da se studenti osjećaju sigurno."


Foto: Envato
Foto: Envato

Odsjek za psihologiju na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Banjaluci pokrenuo je psihoterapiju i savjetovanje u Psihološkom savjetovalištu za studente Univerziteta u Banjaluci.

Studenti mogu zakazati svoj termin putem mejla psiholoskosavjetovaliste@ff.unibl.org ili putem telefona 065/464-555.

GLEDAJ STUDOMAT.TV

TVoj vodič kroz studentski život!

Modalitet javljanja je nešto što birate u skladu sa onim što je vama najpogodnija opcija.

 – Prilikom javljanja važno nam je da napišete svoje ime, kao i kontakt putem kojeg ćemo moći da vas obavijestimo u vezi s vašim terminom, istakli su iz Psihološkog savjetovanja.

Dodaju da će se savjetovanje obavljati u prostorijama Filozofskog fakuteta, a zakazivanje termina i rad s korisnicima je organizovan na način koji poštuje diskreciju i privatnost klijenata, u skladu s etičkim kodeksom svih psihoterapijskih pristupa i Evropske asocijacije za psihoterapiju (EAP).

 – Od izuzetne važnosti nam je da se studenti osjećaju sigurno kako bismo uspostavili odnos povjerenja koji je za savjetodavni i psihoterapijski rad neophodan. Tu smo da zajedno gradimo put rasta i razvoja, postajemo jači, izlazimo iz zone komfora i činimo svijet ljepšim mjestom. Hajde da zajedno stvorimo sigurno mjesto za sve nas, rekli su iz Psihološkog savjetovališta, prenosi Banjaluka.com.

Ova aktivnost realizovana je, kako kažu, uz podršku Projekta mentalnog zdravlja u BiH, koji podržava Vlada Švajcarske, a implementira IPD- Institute for Population and Development, u saradnji s Ministarstvom zdravlja i socijalne zaštite RS-a i Federalnim ministarstvom zdravstva.