Debatujte i osvojite besplatno učešće na Ljetnom debatnom kampu u Neumu

Centar za kulturu dijaloga i STUDOMAT.ba i ove godine nastavljaju dobru saradnju kroz projekat „Debatologija“ - online debatiranja. Svakog mjeseca za najbolje online debatante obezbijeđene su vrijedne nagrade, a svaki najbolji mjesečni debatolog dobiva i međunarodno priznat certifikat.


Za period online debata maj, juni i juli 2016. godine pripremljene su posebne nagrade – petodnevni boravak na edukativno-zabavnom Ljetnom debatnom kampu u Neumu.

Advertisements

Za najbolje mjesečne pobjednike za maj, juni i juli pored knjige i certifikata obezbijedili smo učešće na Ljetnom debatnom kampu u potpunosti besplatno uz plaćene troškove prevoza, smještaja i edukacijskog materijala.

Kamp će biti održan u periodu od 27.08. do 31.08.2016. godine.

Uslovi: debatirajte na Debatologiji, ponesite laskavu titulu najboljeg online debatanta i pridružite se mladima iz cijele BiH na petodnevnoj aktivnosti koja je savršen završetak ljetne pauze.

Više informacija o pravilima Debatologije možete pronaći ovdje.

Advertisements

Promocija kulture komunikacije na internetu

Centar za kulturu dijaloga i STUDOMAT.ba su protekle dvije godine zajedno provodili misiju promocije kulture komunikacije na internetu i stvarali tako novi model komunikacije među studentima i mladim ljudima.

Svakog ponedjeljka Debatologija je predstavljala tri zanimljive teze za debatovanje, koje se biraju na osnovu najpopularnijih medijskih tekstova i informacija iz prethodne sedmice. Prije objavljivanja novih teza, bira se najbolji debatant za prethodnu sedmicu, a debatant sa najviše pobjeda postaje i najbolji debatant za određeni mjesec. Centar za kulturu dijaloga je najbolje online debatante nagrađivao priznatim i vrlo značajnim certifikate, te simboličnim nagradama i mjesečnim džeparcima.

(STUDOMAT.ba)