Danas se u Sarajevu održava sajam za zapošljavanje mladih – JOB4U

Danas se na Internacionalnom univerzitetu u Sarajevu održava sajam za zapošljavanje mladih - JOB4U. Sajam počinje u 10 sati, a svi posjetioci sajma će se moći upoznati sa više od 20 kompanija, institucija i organizacija, te prisustvovati predavanjima i radionicama. Učešće na sajmu je potpuno besplatno!


job4u

Pored sajamskog dijela gdje će se predstaviti više od 20 kompanija, organizacija i institucija, JOB4U je pripremio i cjelodnevni program predavanja, interaktivnih radionica, nagradnih igara i zanimljivih sadržaja.

Red Bull kutak pripremio je iznenađenja, zanimljive sadržaje i ZABAVU za sve posjetioce sajma. U kutku UniCredit Bank, moći ćete da saznate šta je bitno za vaš CV te da dobijete korisne savjete za svoje prvo zaposlenje. Jeste li čuli za akciju #5tebi5meni? Posjetite UniCredit štand i saznajte više kako svake sedmice na svom telefonu osvajati dopunu!

Mobilna mreža haloo pripremila je mnogo iznenađenja, poklona i igrica za sve prisutne, dok će najkreativniji učesnici sajma biti u mogućnosti da osvoje i kurseve po želji u Centru za poslovnu edukaciju – CPE. Svi posjetioci JOB4U sajma će moći besplatno uživati i u najboljoj Manuel kafi. Želiš putovati i raditi? Sajne savjete moći ćete pronaći na štandu Experience Work and Travel. Kompletnu listu učesnika sajma JOB4U pogledajte u nastavku.

Na sajmu vas očekuje mnogo korisnih informacija, prilike da ostvarite sjajne kontakte, pronađete posao, praksu ili stipendiju za sebe, osvojite nagrade i da se pri tome sjajno zabavite!

JOB4U počinje u 10:00 sati i učešće na sajmu je POTPUNO BESPLATNO!

Gdje se nalazi Internacionalni univerzitet u Sarajevu?

Interacionalni univerzitet u Sarajevu se nalazi na Ilidži u ulici Hrasnička cesta broj 15. Ukoliko dolazite tramvajem iz pravca Sarajeva, nakon što stignete na posljednju stanicu na Ilidži (terminal) najkraći put vam je da krenete prema Hotelu Hollywood i Termalnoj rivijeri Ilidža, te da pređete preko mosta u pravcu Hotela Terme. Prelaskom preko mosta dolazite u Hrasničku cestu i potrebno je samo da idete prema Velikoj aleji. Ubrzo ćete vidjeti zgrade univerziteta koji se nalazi odmah pored Hotela Malak Regency.

Na ovome linku možete upisati svoju lokaciju i pratiti put do sajma JOB4U.

I svakako, na vašim mobilnim telefonima uvijek možete koristiti Google mapu i pratiti navigaciju do sajma!

partneri