Članovi Hub Homeworka u velikom broju donirali krv

Članovi Hub Homework zajedno sa Udruženjem Ruku na srce i Zavodom za transfuziologiju donirali su krv i pokazali svoju humanu notu.


homework hub donacija krvi

Homework Hub je multifunkcionalni prostor za učenje, rad i druženje. Homework Hub je, kako kažu osnivači, nastao iz potreba sa kojima su se i sami susretali kao studenti, a to je motivirajući prostor gdje mladi mogu ispunjavati svoje školske/univerzitetske obaveze, učiti sami ili u grupi i pripremati se za ispite, testove i kolokvijume.

HUB članovi pokazali su svoju humanu notu, pa su donirali krv, jedini lijek koji moderna farmacija nije uspjela sintetski proizvesti.

GLEDAJ STUDOMAT.TV

TVoj vodič kroz studentski život!

Prošle sedmice su u sali Staka Skenderova organizovali aktivnost doniranja krvi, zajedno sa Udruženjem Ruku na srce i Zavodom za transfuziologiju.

Zašto iskoristiti Hub homework?

Dok neki dolaze čisto radi druženja jer im je dosadno, ne shvatajući pri tome da smetaju onima koji su tu zaista došli da uče, većini studenata u toj prostoriji čitaonica je jedini kutak mira. Bučni cimeri, skučene sobe u domu, ukućani koji bi vas stalno nešto zapitkivali sve su to razlozi da počnete da učite u čitaonici.

U čitaonicama je tiše nego kod kuće, bilo da se radi o studentskom domu, porodičnoj kući ili stanu u kojem imate cimere. Iskoristite i vi Homework Hub za svoje potrebe.