Čitav život pogrešno igrate UNO

UNO je zabavna kartaška igra koja već više od trideset godina zabavlja ljude diljem svijeta, bez obzira na njihovu dob. Iako se čini sasvim jednostavnom i s njenim pravilima upoznati su gotovo svi koji su ju barem jednom odigrali, jedno pravilo, ono o korištenju karte +4, masovno se zanemaruje.


Ako ispadne da ste ‘ilegalno’ bacili +4, odnosno imali ste traženu boju, izvlačite još četiri karte. Ako suigraču koji je izrazio sumnju dokažete da niste imali traženu boju, on koji vas je izazvao mora izvlačiti četiri karte plus dvije dodatne.

Eto, ako ste do sada više puta izgubili baš zbog +4, možda bi bilo dobro da se za sljedeći puta bolje upoznate s pravilima i iznenadite svoje suigrače kada vas pokušaju preveslati, piše Srednja.hr.

(STUDOMAT.ba)


Sviđa ti se objava? Podijeli je sa prijateljima!

STUDOMAT
STUDOMAT je najveća internet zajednica studenata i mladih u regionu osnovana 2012. godine, namijenjena studentima i mladima u potrazi za informacijama o studiju i dodatnoj edukaciji, stipendijama, studentskim poslovima, smještaju i ostalim temama koje su interesantne studentima i mladima.