Četiri načina da nađete motivaciju kada vam se ništa ne radi

Da li imate dane kada vam se ne radi apsolutno ništa? Treba da obavite važan telefonski razgovor ili završite neki zadatak, a vi biste najradije ostali u krevetu cijeli dan? Čime god da se bavite, naići ćete na dane kada nikako ne možete da pronađete motivaciju za rad.


4. Nađite male stvari koje vas motivišu

Kada vam naiđe loš dan, počnite da ga popravljate sitnicama. Častite sebe omiljenom kafom ili kolačem, isplanirajte da gledate neki dobar film ili da se vidite sa prijateljima nakon posla. Radujte se toploj kupki i udobnom krevetu koji vas čeka. Nađite što više ovakvih zadovoljstava jer ćete tako najbrže podići vašu motivaciju, a u isto vrijeme ostavite sve one obaveze poput plaćanja računa, odlaska u prodavnicu ili pranja automobila za neki drugi dan.

Šta vas motiviše da radite? Kako pronalazite motivaciju kada vam se ništa ne radi?

(Bizlife.rs)


Sviđa ti se objava? Podijeli je sa prijateljima!

STUDOMAT
STUDOMAT je najveća internet zajednica studenata i mladih u regionu osnovana 2012. godine, namijenjena studentima i mladima u potrazi za informacijama o studiju i dodatnoj edukaciji, stipendijama, studentskim poslovima, smještaju i ostalim temama koje su interesantne studentima i mladima.
X