CEO Warm-up u Mostaru: Ne propustite biti dio najiščekivanijeg događaja za mlade u regiji!

CEO Warm–up konferencijom u Mostaru danas, 10. oktobra 2015. godine, počinju ovogodišnje CEO konferencije. Na osam konferencija, učesnici će imati priliku od sjajnih govornika slušati priče o usponima i padovima, karijernom i ličnom napretku, uz dobru zabavu i odličnu priliku za networking.


Vizual CEO konferencija 2015

Ekonomski fakultet Univerziteta u Sarajevu je najprestižnija poslovna škola u BiH i jedna od najrespektabilnijih u regiji. Kao takav, Fakultet je inicijator i CEO konferencije, te ove godine nastavlja sa implementacijom ovog projekta, koji odsada poprima i regionalni karakter. Državni ekonomski fakulteti iz BiH, Hrvatske, Srbije i Crne Gore učinit će ovogodišnju CEO konferenciju najznačajnijim događajem za mlade, okupljajući više od 2500 učesnika, te preko 80 govornika – uspješnih pojedinaca i stručnjaka različitih profila.

Ukoliko želite provesti produktivan vikend, ostvariti kvalitetan networking i biti dio najveće regionalne priče za mlade, dolazak na jednu od CEO konferencija je pravi izbor. U subotu, 10. oktobra prva CEO konferencija koju organizuju Ekonomski fakultet Univerziteta Džemal Bijedić i Ekonomski fakultet Sveučilišta u Mostaru, otvara vrata svim mladima koji žele ostvariti nove kontakte, biti motivirani na pozitivne promjene u ličnom i profesionalnom životu, a pritom se i odlično zabaviti.

CEO konferencija je postala prepoznatljiva kao mjesto susreta, kreativne sinergije, te razmjene ideja i znanja. Učesnike Konferencije pored certifikata kao potvrde učešća, očekuje opuštena, te inspirativna i stimulirajuća atmosfera sa mnogo emotivnih trenutaka. Takvom je upravo čine sjajni govornici koji dijele svoja životna i karijerna iskustva, uspone i padove.

Svake naredne subote, konferencijske aktivnosti u BiH se nastavljaju u Zenici, Tuzli, Mostaru i Banja Luci, potom i u regiji – Zagreb, Podgorica i Beograd. Spektakularna završnica najavljena je za 12. decembar, kada će Dom mladih Skenderija, ugostiti više od 600 mladih.

Pored konferencijskog dijela, na CEO Warm – up konferencijama u BiH, učesnike očekuju i panel diskusije koje se organizuju pod nazivom “Forum o zapošljavanju mladih”. Diskusije će biti održane na temu “Budućnost je socijalno preduzetništvo”, a realizovane od strane suorganizatora CEO konferencije, Ambasade Švicarske u BiH, kroz Projekat zapošljavanja mladih (YEP). Ranko Markuš, rukovodilac YEP-a naglašava važnost mirenja profitne i društveno odgovorne logike:

– Glavni junaci će pričati lične priče o inovacijama i preduzetništvu, izazovima kroz koje su prošli, ali i uticaju na društvokoji postaje ideja vodilja.

Doživite svoje trenutke promjene i nevjerovatnu dozu pozitivne energije – ne propustite CEO konferenciju u vašem gradu. Prijaviti se možete na www.ceokonferencija.com.

(STUDOMAT.ba)