Centar za poslovnu edukaciju i STUDOMAT potpisali sporazum o saradnji

U prostorijama Centra za poslovnu edukaciju u Sarajevu potpisan je sporazum o saradnji između Centra za poslovnu edukaciju i portala STUDOMAT.ba.


cpe studomat

Potpisivanjem sporazuma o saradnji, ove dvije organizacije nastojat će da zajednički doprinesu edukaciji u BiH, te da studentima i mladima približe edukativne programe koje nudi Centar za poslovnu edukaciju.

Sporazum između Centra za poslovnu edukaciju i portala STUDOMAT, potpisali su direktor CPE Sarajevo Irhad Kovačević i direktor online servisa STUDOMAT, Amer Musić.

– Drago nam je da smo i zvanično uspostavili saradnju sa najvećom internet zajednicom studenata. Centar za poslovnu edukaciju želi da svoje nastavne planove i programe još više približi studentskoj populaciji i vjerujemo da će ova saradnja doprinijeti tome, izjavio je direktor CPE Sarajevo Irhad Kovačević.

Naglašeno je da će Centar za poslovnu edukaciju i STUDOMAT obezbijediti mnoge pogodnosti za studentsku populaciju.

– Zadovoljstvo je što smo sa Centrom za poslovnu edukaciju potpisali sporazum o saradnji. Vjerujem da će ova saradnja biti izuzetno korisna studentima i mladima, te da ćemo zajedno dati doprinos edukaciji u Bosni i Hercegovini. Mogućnosti koje nudi Centar za poslovnu edukaciju, prije svega mladim osobama, su izuzetno korisne, a naš zajednički cilj će biti da sve to približimo studentima i mladima u našoj zemlji, kazao je Amer Musić, direktor online servisa STUDOMAT.

Centar za poslovnu edukaciju je vodeći akreditovani centar za prijenos modernih i praktičnih znanja u domenu informacionih tehnologija, stranih jezika, dizajna i poslovnih vještina. Od osnivanja 2007. godine postao je vodeća  ustanova u BiH, sa poslovnicama u Sarajevu i Tuzli, te preko 8000 polaznika.

(STUDOMAT.ba)