BiH: Potrebni psihoterapeuti volonteri za rad sa studentima

Mogu se prijaviti sve zainteresovane osobe koje žele da rade sa studentskom populacijom, te koje žele lični i profesionalni rast i posebnu energiju.


woman school psychologist teacher social worker mentor working with teenage girl

Psihološko savjetovalište za studente Univerziteta u Banjaluci poziva sve zainteresovane Banjalučane na volonterski rad sa studentskom populacijom.

Kako oni kažu, s obzirom na potrebe studenata koje su se istakle tokom prve godine rada, potrebno im je da poboljšaju i prošire kapacitete Savjetovališta.

GLEDAJ STUDOMAT.TV

TVoj vodič kroz studentski život!

 – Kako bismo osigurali da što veći broj studenata u što je moguće kraćem periodu dobije pomoć i podršku, u potrazi smo za psihoterapeutima u edukaciji koji su spremni na volonterski angažman u Psihološkom savjetovalištu za studente Univerziteta u Banjaluci, kazali su oni, pišu Nezavisne.

Dodaju da se mogu prijaviti sve zainteresovane osobe koje žele da rade sa studentskom populacijom, te koje žele lični i profesionalni rast i posebnu energiju.

 – Vaše prijave možete poslati na mail: psiholoskosavjetovalisteŽunibl.org. Uz mail je važno priložiti biografiju, kao i potvrdu o pohađanju edukacije za dati psihoterapijski pravac, pojasnili su oni.

Takođe, dodaju da se za sve informacije zainteresovani mogu obratiti na gore navedeni mail.

 – Radujemo se Vašim prijavama i nadamo se da ćemo uskoro svi zajedno u nove pobjede, kazali su iz Psihološkog savjetovališta za studente UNIBL.