AIESEC Sarajevo: Studentske prakse u Italiji, Češkoj Republici, Mađarskoj i Poljskoj

Članovi najveće međunarodne organizacije studenata AIESEC neumorno rade na osiguravanju novih prilika za svoje kolege studente.


aiesec sarajevo

Članovi najveće međunarodne organizacije studenata AIESEC neumorno rade na osiguravanju novih prilika za svoje kolege studente.

Advertisements

Neke od ovih prilika su studentske prakse na koje može da ode svaki zainteresovani student sa osnovnim znanjem engleskog jezika i voljom za radom i promjenom.

U narednom periodu su posebno atraktivne prakse u Italiji, Češkoj Republici, Mađarskoj i Poljskoj, pa se pozivaju svi zainteresirani studenti da se prijave na linku: www.podio.com.

Rok za apliciranje je bio 10.03.2014. godine, ali je produžen do danas, 12.03.2014. godine, a prakse traju od 15.03. do 15.05.2014. godine, saopšteno je iz Lokalne kancelarije AIESEC-a u Sarajevu.

Ukoliko želite više podataka o budućim praksama, možete se javiti na e-mail: exchange.sarajevo@gmail.com.

Advertisements

Na jednoj sličnoj praksi u Lisabonu se nalazi Marko Markuta koji za svoju praksu kaže:

– Meni je savršeno, živim sa ljudima s bukvalno svakog kontinenta, odlično se slažemo, previše radimo i previše je odgovornosti na nama ali nam je tako super to raditi i družiti se s učenicima srednjih škola pa ne zamjeramo! U slobodno vrijeme stalno putujemo da upoznamo sve čari Portugala. Uglavnom, sve najbolje, preporučujem svima! Jer uistinu ‘I am improving my leadership skills’.

Za sve ostale informacije, kao i nove, zanimljive i korisne sadržaje, pratite Facebook stranicu AIESEC-a Sarajevo.

Iskoristite priliku koja vam se pruža i unaprijedite svoj život jednim internacionalnim iskustvom, koje će vas diferencirati od vaših kolega.

(STUDOMAT.ba)