A’ Design Award & Competition: Poziv za prijavu na internacionalno takmičenje i nagradu za dizajn

A’ Design Award & Competition je vodeće internacionalno takmičenje za dizajn. Priznanja za dizajn su organizovana u širokom spektru kreativnih polja da bi naglasila najbolje dizajnere iz svih zemalja i u svim disciplinama. Prijave za takmičenje su recenzirane i anonimno ocijenjene od strane utjecajnog komiteta iskusnih akademika, istaknutih članova medija i utvrđenih profesionalaca. A’ Design Award & Competition obećava publicitet i internacionalno priznanje svim pobjednicima takmičenja za dizajn u okviru nagrade koja se daje da bi se proslavili nagrađeni dizajn


A’ Design Award & Competition je vodeće internacionalno takmičenje za dizajn. Priznanja za dizajn su organizovana u širokom spektru kreativnih polja da bi naglasila najbolje dizajnere iz svih zemalja i u svim disciplinama. Prijave za takmičenje su recenzirane i anonimno ocijenjene od strane utjecajnog komiteta iskusnih akademika, istaknutih članova medija i utvrđenih profesionalaca. A’ Design Award & Competition obećava publicitet i internacionalno priznanje svim pobjednicima takmičenja za dizajn u okviru nagrade koja se daje da bi se proslavili nagrađeni dizajni.

Advertisements

A’ Design Award & Competition je ocjenjivano svjetsko takmičenje osnovano sa ciljem promocije i prepoznavanja najboljih radova sa područja dizajna u svim državama i unutar svih kreativnih disciplina. Primarni cilj A’ Design Award & Competition je kreiranje globalne svjesti i razumijevanja za praksu i principe dobrog dizajna kroz naglašavanje najboljih dizajna na području svih industrijskih disciplina u zemljama širom svijeta. Krajnji cilj A’ Design Award & Competition je da stimulira dizajnere, kompanije i brendove širom svijeta na stvaranje superiornijih proizvoda i projekata koji će koristiti društvu.

Ovo takmičenje ima filantropski cilj da unaprijedi društvo kroz promicanje granica nauke, dizajna, kreativnosti i tehnologije tako što će stvoriti poticaj inovatorima da osmisle što bolje ideje. A’ Design Award & Competition planira stvoriti poticaje koje će podržati i nagraditi kvalitetne, orginalne ideje i koncepte generacije u svim industrijskim sektorima. A’ Design Award pobjednički logo kojim se nagrađuju pobjednički dizajni, predstavlja priznanje originalnosti, funkcionalnosti i efikasnosti datog proizvoda koji jednim svojim dijelom čini svijet boljim mjestom.

Nagrada za dizajn je priželjkivani i obimni pobjednički set za nagrađene dizajne. Nagrada za dizajn uključuje (ali nije ograničena samo na to): internacionalni certifikat o izvrsnom dizajnu u metalnom okviru, pozivnica na ekskluzivnu gala veče u Italiji, online + offline izložba nagrađenih radova, A2 poster nagrađenih radova / najbolji radovi: publikacija tvrdih korica, specijani 3D printani metalni nagradni trofej u luksuznoj crnoj kutiji, prevod projekta na 20+ jezika u cilju da istinski dosegne do internacionalne poblike, ekskluzivan intervju sa pobjednikom, priprema za medijsku objavu i distribuciju, licenca za korištenje “A’ Design Award Winner Logo” u vašoj komunikaciji, promociji nagrađenih radova sa hiljadama drugih publikacija, pojava u medijama pomoću naših medijskih partnera, uključenje u svjetske ljestvice dizajna kao i pristup daljim marketinškim i PR sredstvima, navodi se u saopštenju organizatora.

Advertisements

Svake godine, projekti koji su fokusirani na inovaciju, tehnologiju, dizajn i kreativnost su nagrađeni sa nagradom za dizajn. Prijave se primaju godišnje do 28. februara, a rezultati se objavljuju svake godine 15. aprila. Dizajneri širom svijeta su pozvani da učestvuju u priznanju kroz prijavu svojih najboljih radova, projekata i proizvoda. Prijave se prihvataju ukoliko su dizajnirane u zadnjih 10 godina.

Ukoliko želite da saznate više o A’ Design Awards:

(STUDOMAT.ba)