10 očitih znakova da vas prijatelj vidi kao “nešto više”

Prijatelji su obično neki od naših najbližih ljudi na svijetu. Ponekad to prijateljstvo kod druge osobe preraste u nešto više bez da ste svjesni toga.


Friend Zone2

Dijelimo s vama neke činjenice na koje biste trebali obratiti pažnju ako želite znati kako vaš prijatelj stvarno osjeća prema vama.

10. Pomoć

Prijatelj će uvijek pomoći i u to nema sumnje. Ali ako ostave učenje, djevojku, posao ili prijatelje da vam pomognu, u onom trenutku kada ste to od njih tražili njihovi osjećaji vjerovatno nadilaze prijateljstvo.

9. Pokloni

Prijatelji često bez razloga daju male poklone, kao znak prijateljstva. Dok vas zaljubljena osoba želi impresionirati i kupuje skupe stvari o kojima ste oduvijek sanjali i koje će vas ostaviti bez riječi.

8. Odlazak u kupovinu s vama

Ako je momak spreman cijeli dan ići u kupovinu s vama, vjerojatno vas želi impresionirati svojom predanošću. Dok će vas samo prijatelji nakon sat vremena izvući za rukav jer mu je dosadilo.

presents 1603224583

7. Razgovor o drugim muškarcima/ženama

Prijatelji su vas uvijek spremni podržati tokom vaših najmračnijih sati. Kada ste u konfliktu sa svojom voljenom osobom prijatelj će biti tu da vas podrži, ali i da vam skrene pažnju na vaše pogreške prema partneru. Osoba koja je zaljubljena u vas, uvijek će biti na vašoj strani, ali protiv vašeg partnera.

6. Previše pažnje

Naši prijatelji imaju svoje prijatelje s kojima također žele provoditi vrijeme, ali osoba koja vas voli uvijek će radije ostati s vama, bez obzira ko stoji kao ponuđeno društvo s druge strane.