Veliko nagradno takmičenje BH Telecoma za osnovne, srednje i specijalne škole

BH Telecom je i ove godine organizovao nagradno takmičenje za osnovne, srednje i specijalne škole sa područja Federacije Bosne i Hercegovine pod nazivom: Zašto je moja škola COOL?.


zasto je moja skola cool bh telecom

BH Telecom je i ove godine organizovao nagradno takmičenje za osnovne, srednje i specijalne škole sa područja Federacije Bosne i Hercegovine pod nazivom “Zašto je moja škola COOL?”.

Takmičenje je koncipirano u tri ciklusa i za učešće je potrebno:

GLEDAJ STUDOMAT.TV

TVoj vodič kroz studentski život!

  • od 1.10. do 2.11. izvršiti prijavu škole putem obrasca za prijavu koji je dostupan na www.bhtelecom.ba,
  • od 03.11. do 16.11. postaviti video zapis o svojoj školi u trajanju do 3 minute na Facebook page-u BH Telecoma,
  • od 17.11. do 15.12. pozvati simpatizere svoje škole da lajkaju postavljeni sadržaj na Facebooku.

Po završetku nagradne igre biće objavljen spisak 35 škola pobjednica kojima će BH Telecom dodijeliti nagrade. Ovogodišnji nagradni fond takmičenja je 175 računara, 70 multifunkcijskih uređaja i odgovarajuća mrežna oprema u vrijednosti od 200.000 KM.

BH Telecom je, organizacijom 13 nagradnih igara za škole, u proteklom periodu dodijelio preko 2.200 računara i 900 multifunkcijskih uređaja za opremanje više od 400 škola u BiH.

Ulaganje u obrazovanje mladih je jedan od najvažnijih stubova društvene odgovornosti BH Telecoma. Osnovni cilj nagradnog takmičenja je opremanje škola potrebnom računarskom opremom, kao i podsticanje društveno odgovornog djelovanja mladih kroz njihov aktivan odnos prema zajednici, obrazovanju, okolišu, kulturi i tradiciji, saopšteno je iz BH Telecoma.

Pravila takmičenja dostupna su na: www.bhtelecom.ba.

Učestvuj i osvoji vrijedne nagrade!

(Sponzorisani članak)