UNSA: Dan otvorenih vrata Građevinskog fakulteta u Sarajevu

Građevinski fakultet Univerziteta u Sarajevu, jedna od najperspektivnijih visokoškolskih ustanova u BiH, organizira dan otvorenih vrata koji će se održati danas, 4. juna 2015. godine, u vremenu od 12,00 do 14,00 sati.


Foto: Oslobođenje
Foto: Oslobođenje

Mjesto održavanja je nastavna zgrada Građevinskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu, Patriotske lige 30, Veliki amfiteatar.

Diploma stečena na Građevinskom fakultetu u Sarajevu, kao i činjenica da student pohađa Građevinski fakultet, danas otvara brojne prilike za stipendije, nastavak obrazovanja i zaposlenje, ne samo u BiH, nego i u Evropi i šire.

GLEDAJ STUDOMAT.TV

TVoj vodič kroz studentski život!

Dan otvorenih vrata Građevinskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu namijenjen je prije svega učenicima završnih razreda srednjih škola u Bosni i Hercegovini i šire, kao i ostalim zainteresiranim. Tom prilikom bit će predstavljeni programi studija iz građevinarstva i geodezije, kao i druge mogućnosti koje pruža Građevinski fakultet.

– Tradicija Građevinskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu, te potpuna zaposlenost naših studenata u struci, razlozi su da nas posjetite i informišete se kako i vi možete postati dio ove tradicije, navodi se na kraju u saopštenju Službe za odnose s javnošću UNSA.

(STUDOMAT.ba)