Foto: Pogled.ba
Foto: Pogled.ba
12.02.2015.

SVEMO: Studentski zbor predstavio projekte i utrošeni novac u proteklom periodu

Studentski zbor Sveučilišta u Mostaru organizirao je javnu tribinu na temu – Gdje je mojih 10 maraka? Već tradicionalno, projekte i utrošeni novac predstavio je prošli saziv Studentskog zbora i to bivši predsjednik Vedran Biokšić i njegov zamjenik Boris Barbarić.

Studentski zbor Sveučilišta u Mostaru organizirao je javnu tribinu na temu „Gdje je mojih 10 maraka?“ Već tradicionalno, projekte i utrošeni novac predstavio je prošli saziv Studentskog zbora i to bivši predsjednik Vedran Biokšić i njegov zamjenik Boris Barbarić.

Tribina se organizira jednom godišnje kao dobar način prezentiranja urađenog i pravdanja troškova. Studentski zbor financiran je od strane studenata, koji na početku svake akademske godine uplaćuju 10 KM, te od sponzora, prenosi portal Pogled.ba.

Barbarić je iznio financijsko izvješće za prethodnu godinu za svaki fakultet, za studentske udruge humanitarne koncerte i slično koje je Biokšić kasnije podrobno pojasnio. Bivši predsjednik Studentskog zbora izrazio je žaljenje zbog slabog odziva na tribinu.

– Ukupni troškovi Studentskog zbora u protekloj akademskoj godini su bili 101,108 KM. Novac je korišten za financiranje studentskih udruga, organiziranje turnira i različitih tribina i događaja, humanitarnih koncerata, tečajeva i tako dalje. Sve uplate su išle preko računa, naloga i preko odluka, te je sve zapisano u dokumentaciji, kazao je Biokšić.

> Facebook: Sveučilište u Mostaru – pratite aktuelnosti s vašeg Sveučilišta!

(Pogled.ba)

Instalirajte našu Android aplikaciju i brzo i jednostavno pratite nove konkurse za stipendije i poslove. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter i Instagram. Sve informacijte čitajte i na našem Viber chatu.

Imate pitanje u vezi studija? Prijavite se i diskutujte sa više od 22.700 registrovanih članova. Člansto na portalu donosi vam i mogućnost besplatnog korištenja naše Skriptarnice.