Foto: Uredništvo lista MERITUM
Foto: Uredništvo lista MERITUM
06.06.2014.

SVEMO: Održana promocija šestog broja lista MERITUM

U učionicama Pravnog fakulteta na Sveučilištu u Mostaru je u utorak, 03.06.2014. godine, održana promocija šestog izdanja lista Meritum.

U učionicama Pravnog fakulteta na Sveučilištu u Mostaru je u utorak, 03.06.2014. godine, održana promocija šestog izdanja lista Meritum.

U opuštenoj atmosferi, okupljene studente, asistente i profesore pozdravila je Dijana Perić, glavna urednica lista. U svom govoru, urednica se osvrnula na povijest nastanka lista, aktualne teme koje su studenti ove visokoobrazovne ustanove pretvorili u zanimljive retke, zahvalila se članovima uredništva na uloženom trudu proteklih mjeseci, te Pravnom fakultetu i Studentskom zboru, koji su i ove godine pružili financijsku potporu izdavanju Merituma.

Uredništvo je ponosno i na naslovnicu koja je idejno nastala u uredništvu lista te uz par rekvizita i malo truda, jednog poslijepodneva pretvorena u fotografiju s pravničkom porukom. Naime, naslovnica je snimljena u samom epicentru kulture, Gradskoj knjižnici u HD Herceg Stjepana Kosače. Prisutne je na promociji pozdravila i dekanica i prof.dr.sc. Vesna Kazazić koja je istaknula svoje zadovoljstvo radom uredništva lista, kao i visokom kvalitetom članaka koji se u njemu nalaze, stoji u saopštenju iz Uredništva Lista.

Naposljetku, Dijana je nadodala kako je sigurna da će entuzijazam uredništva lista rasti iz godine u godinu te da su već krenuli s realiziranjem zanimljivih ideja kako bi još više poboljšali list studenata Pravnog fakulteta Sveučilišta u Mostaru.

Facebook: Sveučilište u Mostaru – pratite aktuelnosti s vašeg Univerziteta!

(STUDOMAT.ba)

Instalirajte našu Android aplikaciju i brzo i jednostavno pratite nove konkurse za stipendije i poslove. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter i Instagram. Sve informacijte čitajte i na našem Viber chatu.

Imate pitanje u vezi studija? Prijavite se i diskutujte sa više od 22.700 registrovanih članova. Člansto na portalu donosi vam i mogućnost besplatnog korištenja naše Skriptarnice.