Foto: Tuzlanski.ba
Foto: Tuzlanski.ba
15.12.2016.

Svečana akademija povodom obilježavanja Jubileja “40 godina Univerziteta u Tuzli”

Univerzitet u Tuzli danas, 15. decembra 2016. godine, sa početkom u 11,00 sati u Narodnom pozorištu Tuzla organizovat će Svečanu akademiju u povodu obilježavanja 40 godina postojanja i uspješnog rada.

Tim povodom, u okviru Svečane akademije, bit će promovirani najbolji studenti, dobitnici “Zlatne plakete Univerziteta u Tuzli”, te će biti uručena posebna priznanja Univerziteta u Tuzli profesorima koji su u protekloj godini izabrani u trajno zvanje redovni profesor.

Povelje, plakete i zahvalnice dodijelit će se zaslužnim pojedincima i kolektivima društvene zajednice, Univerziteta u Tuzli i drugim Univerzitetima u inostranstvu.

Iz Univerziteta u Tuzli pozivaju sve zainteresovane da svojim prisustvom uveličaju ovu godišnjicu.

(STUDOMAT.ba)

Instalirajte našu Android aplikaciju i brzo i jednostavno pratite nove konkurse za stipendije i poslove. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter i Instagram. Sve informacijte čitajte i na našem Viber chatu.

Imate pitanje u vezi studija? Prijavite se i diskutujte sa više od 22.700 registrovanih članova. Člansto na portalu donosi vam i mogućnost besplatnog korištenja naše Skriptarnice.