11.01.2017.

Stipendije Instituta za filozofska istraživanja iz Hanovera

Institut za filozofska istraživanja iz Hanovera (SR Njemačka) dodjeljuje dvije stipendije za istraživački rad, za period od 1. oktobra 2017. do 31. jula 2018. godine.

Biće podržani istraživački projekti na teme iz oblasti filozofije, humanitarnih i društvenih nauka, a pruža se mogućnost realizovanja istraživačkih projekata u stvaralačkom, interdisciplinarnom i međunarodnom okruženju.

Prijave sa traženom dokumentacijom treba poslati direktoru Instituta za filozofska istraživanja, elektronski (u pdf formatu), najkasnije do 15. marta 2017. godine, do 12.00 sati po istočnoevropskom vremenu.

Za više informacija o stipendijama kontakt osoba je Anna Maria Hauk, telefon: +49 (0) 511 64 09 10, email adresa: hauk@fiph.de, dok se dodatne informacije o Institutu za filozofiju u Hanoveru mogu dobiti na internet adresi: www.fiph.de.

(UNIBL)

Instalirajte našu Android aplikaciju i brzo i jednostavno pratite nove konkurse za stipendije i poslove. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter i Instagram. Sve informacijte čitajte i na našem Viber chatu.

Imate pitanje u vezi studija? Prijavite se i diskutujte sa više od 22.700 registrovanih članova. Člansto na portalu donosi vam i mogućnost besplatnog korištenja naše Skriptarnice.