Biće podržani istraživački projekti na teme iz oblasti filozofije, humanitarnih i društvenih nauka, a pruža se mogućnost realizovanja istraživačkih projekata u stvaralačkom, interdisciplinarnom i međunarodnom okruženju.

Prijave sa traženom dokumentacijom treba poslati direktoru Instituta za filozofska istraživanja, elektronski (u pdf formatu), najkasnije do 15. marta 2017. godine, do 12.00 sati po istočnoevropskom vremenu.

Za više informacija o stipendijama kontakt osoba je Anna Maria Hauk, telefon: +49 (0) 511 64 09 10, email adresa: hauk@fiph.de, dok se dodatne informacije o Institutu za filozofiju u Hanoveru mogu dobiti na internet adresi: www.fiph.de.

(UNIBL)

Prethodni članakUNZE: Obavijest o nastavku nastave i drugih nastavnih aktivnosti
Naredni članakZeničani ponovo bez grijanja: Univerzitet u Zenici nastavlja rad bez potpunog obustavljanja nastavnog procesa

STUDOMAT je najveća internet zajednica studenata i mladih u regionu osnovana 2012. godine, namijenjena studentima i mladima u potrazi za informacijama o studiju i dodatnoj edukaciji, stipendijama, studentskim poslovima, smještaju i ostalim temama koje su interesantne studentima i mladima.