Suorganizatori Konferencije su udruženje “Rusko-srpski most”, Viša poslovna škola OmGPU iz Omska.

Konferencija će se održati u na Panevropskom univerzitetu “Apeiron” sa početkom u 9.30 časova.

– Od 2012. godine slične konferencije su se održale u Omsku, Istambulu, Beogradu, Lensku (Rusija) i Štipu (Makedonija). Svoje prisustvo na ovom skupu, koji po svojoj tematici, broju učesnika i međunarodnoj dimenziji predstavlja izuzetan značaj, potvrdili su autoritetni naučnici i visoki funkcioneri regije i inostranstva, kazao je Petr Ivancov, ambasador Ruske Federacije u BIH koji je najavio i svoje prisustvo Skupu.

Prof. dr Roman Vlasov, rektor Sibirske škole korporativnog upravljanja u uvodnom izlaganju govoriće na temu: “Geoekonomija bezbjednosti na evroazijskom području: izazovi, modeli stabilnog funkcionisanja, instrumenti razvoja”.

Rektor Tarskog državnog pedagoškog instituta (Rusija) L. Berestovskaja na Konferenciji će govoriti o savremenim trendovima i strategijama saradnje Rusije i Republike Srpske, saopšteno je iz Službe za odnose sa javnošću Panevropskog univerziteta “Apeiron”.

(STUDOMAT.ba)

Prethodni članakVlada KS utvrdila Nacrt Zakona o visokom obrazovanju
Naredni članakGrupni projekti na fakultetu su mi pomogli da shvatim zašto Batman radi sam

STUDOMAT je najveća internet zajednica studenata i mladih u regionu osnovana 2012. godine, namijenjena studentima i mladima u potrazi za informacijama o studiju i dodatnoj edukaciji, stipendijama, studentskim poslovima, smještaju i ostalim temama koje su interesantne studentima i mladima.