Stručno usavršavanje

Ostalo je još manje od 10 studentskih kotizacija za Play Media Day 02: Ne propustite spoj kvalitetne edukacije i odlične zabave!

Komunikacijski događaj godine u Banjaluci se održava 19. maja u Kamenoj kući tvrđave Kastel i prostoru oko samog kompleksa. Interesovanje studenata je zaista veliko, a broj studentskih kotizacija koje su na raspolaganju je sve manji. Ne propustite obaviti registraciju za Play Media Day 02 i obezbijediti kotizacije po promotivnim cijenama od 25 eura.

PROČITAJ VIŠE

Prijavite se na regionalno Imagine Cup 2017 takmičenje

Imagine Cup, najveće tehnološko takmičenje za studente u svijetu, nastavlja se i ove godine. U takmičenju mogu učestvovati svi studenti sa fakulteta u Bosni i Hercegovini, kao i učenici srednjih škola sa navršenih 16 i više godina, kroz formiranje timova veličine do 3 člana.

PROČITAJ VIŠE

Otvorene prijave za Soft Skills Academy Sarajevo 2017

Odgajani kroz citius, altius, fortius (lat. brže, više, jače) u okruženju koje ne prašta pozitivne početne uvjete, a još manje uspješne krajnje ciljeve, spremni na borbu znanjem i vještinama, s ponosom vam predstavljamo čisto organski proizvod domaćeg porijekla, Soft Skills Academy Sarajevo.

PROČITAJ VIŠE
Foto: SAMED 2016

Ljekari s pet kontinenata i 350 studenata medicine u Sarajevu

Treći međunarodni kongres studenata medicine i mladih ljekara “SAMED 2017” održat će se u Sarajevu od 01. do 05. februara u organizaciji Udruženja studenata Medicinskog fakulteta u Sarajevu – USMF i Udruženja studenata medicine u Bosni i Hercegovini – BoHeMSA te uz pomoć Medicinskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu.

PROČITAJ VIŠE