Savjeti

Foto: Ilustracija

Savjeti: Uspješna karijera i kako do nje

Svako ko ozbiljno shvata svoj posao i želi iz njega izvući najbolje, trebao bi najmanje jednom u dvije godine napraviti objektivni pregled vlastitog napretka. Budite strogi prema sebi u tom pogledu i ne dozvolite si opravdanja za stvari koje ste mogli postići, a niste.

PROČITAJ VIŠE
Foto: Ilustracija

Na njih ni ne mislimo: Četiri navike jednako opasne kao i pušenje

Dugotrajnu štetu mogu nam napraviti i navike za koje nismo svjesni da su baš toliko opasne. Među njima su sjedenje ali i pretjerivanje sa životinjskim proteinima, što znači da nije dobro pretjerivati ni sa sirom. Također, crveno meso, koliko god može biti izvrstan izvor željeza, često je i puno hormona te smanjuje našu otpornost na antibiotike.

PROČITAJ VIŠE
Foto: Ilustracija

Devet najisplativijih stranih jezika za učenje

Učenje još jednog stranog jezika može vam se višestruko isplatiti kad su u pitanju poslovne prilike. Poslovni oglasnik Adzuna analizirala je više od milijun oglasa za posao na svojoj stranici i utvrdila da se poznavanje nekih stranih jezika u Velikoj Britaniji plaća više od drugih.

PROČITAJ VIŠE
Foto: Ilustracija

Tri pitanja koja pokazuju vašu snagu

Život često učini da padnemo na dno i da se nađemo u situaciji koja nam se čini bezizlazna. Ipak, priče o snažnim ljudima koji su otkrili svoje najveće potencijale i pobijedili sve prepreke mnogima su motivacija i inspiracija.

PROČITAJ VIŠE