Posao

ProCredit Bank: Oglas za prijem na poziciju Banking Officer [ENG]

ProCredit bank is a bank that does not fit into the standard moulds under which most financial institutions operate. We cherish diversity. Our team is made up of creative and ambitious young professionals. Together we build success stories. If we have your attention and you are already interested to find out more about ProCredit, please read carefully the information below.

PROČITAJ VIŠE
Foto: Ilustracija

Google gradi servis za traženje posla?

LinkedIn je definitivno jedna od najpoznatijih mreža kada je u pitanju ponuda i potražnja poslova. No, uz LinkedIn u posljednjim su godinama izrasle i neke druge mreže, uvidjevši kako je ovo područje plodno tlo za privlačenje velikog broja zanimljivih korisnika.

PROČITAJ VIŠE

Ostalo je još manje od 10 studentskih kotizacija za Play Media Day 02: Ne propustite spoj kvalitetne edukacije i odlične zabave!

Komunikacijski događaj godine u Banjaluci se održava 19. maja u Kamenoj kući tvrđave Kastel i prostoru oko samog kompleksa. Interesovanje studenata je zaista veliko, a broj studentskih kotizacija koje su na raspolaganju je sve manji. Ne propustite obaviti registraciju za Play Media Day 02 i obezbijediti kotizacije po promotivnim cijenama od 25 eura.

PROČITAJ VIŠE