Posao

ProCredit Entry Programme

ProCredit banks are a banks that do not fit into the standard moulds under which most financial institutions operate. We cherish diversity. Our team is made up of creative and ambitious young professionals. Together we build success stories. If we have your attention and you are already interested to find out more about ProCredit, please read carefully the information below.

PROČITAJ VIŠE
Foto: Ilustracija

Tri načina da putujete i usput zaradite

Kada želite da putujete prvenstveno pomislite na novac i da li ćete sve to moći da finansirate. I dok vi na put gledate kao na luksuz, neki van svog grada zarade dobar novac, provedu se i uspiju da uštede, a evo i kako.

PROČITAJ VIŠE

III Karlovački dani slobodne misli: “Jezik i (pseudo)osobenost”

Prvog vikenda juna (2-4 06. 2017) u Sremskim Karlovcima priređeni su III Karlovački dani slobodne misli, studentski skup međunarodnog i interdisciplinarnog karaktera kojim su bili obuhvaćeni raznovrsni, kvalitetno koncipirani i tematski povezani sadržaji u cilju što boljeg sagledavanja i razumijevanja aktuelnih društvenih fenomena i to iz različitih perspektiva naučnog, kulturnog i umjetničkog djelovanja.

PROČITAJ VIŠE