Posao

JobFAIR je i ove godine tu da pruži priliku svim studentima i diplomcima

EESTEC LC Sarajevo će i ove godine organizovati sajam zapošljavanja za studente i diplomce tehničko-tehnoloških fakulteta i ekonomije. “JobFAIR ‘17 - Iskoristi svoju šansu” je projekat koji se organizuje po deveti put i iz godine u godinu privlači pažnju sve većeg broja studenata i kompanija. Ovogodišnji Sajam će se održati 6. i 7. novembra u Kampusu Univerziteta u Sarajevu.

PROČITAJ VIŠE

Besplatno uputstvo za one koji ne znaju šta je AIESEC

Zvonim. Drugarica otvara vrata i govori: ,,Upadaj!‘’ ( kao i milijardu puta prije ). Upadnem ja tako i zavalim se na narandžasti kauč (kao i milijardu puta prije). Donosi kafu (kao i milijardu puta prije). Kontam ja već sad ćemo proćaskati o nekim uobičajenim stvarima i razići se kud koji mili moji, kad iz njenih usta izlazi neka sasvim nova priča. Čujem spominje neki AIESEC...

PROČITAJ VIŠE

Praksa u ProCredit Bank

Želite li obavljati praksu u njemačkoj kompaniji koja njeguje visoke profesionalne standarde? Da li smatrate da je rad u timu ambicioznih i kreativnih mladih stručnjaka idealna prilika za sticanje znanja i vještina?

PROČITAJ VIŠE

ProCredit Entry Programme

ProCredit banks are a banks that do not fit into the standard moulds under which most financial institutions operate. We cherish diversity. Our team is made up of creative and ambitious young professionals. Together we build success stories. If we have your attention and you are already interested to find out more about ProCredit, please read carefully the information below.

PROČITAJ VIŠE