UniCredit Bank vodi mlade na utakmicu UEFA Champions League

Kako bi potakla navike financijske odgovornosti i sigurnog upravljanja vlastitim novcem kod mladih - tinejdžera i studenata, UniCredit Bank je pripremila zabavnu i atraktivnu nagradnu igru za nove i postojeće korisnike Maestro Teen i Maestro Student kartica - ˝Povedi svoju cool ekipu na UEFA Champions League utakmicu˝.


unicredit nagradna

Kako bi potakla navike financijske odgovornosti i sigurnog upravljanja vlastitim novcem kod mladih – tinejdžera i studenata, UniCredit Bank je pripremila zabavnu i atraktivnu nagradnu igru za nove i postojeće korisnike Maestro Teen i Maestro Student kartica – ˝Povedi svoju cool ekipu na UEFA Champions League utakmicu˝.

Nagradna igra će trajati u periodu od 01.09. do 31.10.2014. godine, a korisnici Maestro Teen ili Student kartica UniCredit Bank, koji za vrijeme trajanja nagradne igre naprave minimalno jednu transakciju kupovine na prodajnim mjestima u Bosni i Hercegovini ili inozemstvu, mogu osvojiti nagradno putovanje na uzbudljivu utakmicu nove sezone UEFA Champions League. Dodatno, svi novi i postojeći korisnici Maestro Teen ili Student kartica UniCredit Bank za vrijeme trajanja nagradne igre mogu ugovoriti besplatnu uslugu mobilnog bankarstva (m-ba) u trajanju od šest mjeseci. Kartice za mlade se izdaju bez naknade.

GLEDAJ STUDOMAT.TV

TVoj vodič kroz studentski život!

Glavna nagrada je nezaboravno putovanje na utakmicu UEFA Champions League za glavnog dobitnika i 5 njegovih prijatelja. Najsretniji dobitnik će zajedno sa svojom ekipom uživati u nagradnom putovanju u trajanju od 3 dana i 2 noći, te uz VIP ulaznice za utakmicu doživjeti jedinstvenu atmosferu UEFA Champions League.

Pored razvijanja finansijskih navika i olakšavanja perioda školovanja za mlade, ova atraktivna nagradna igra potiče timski duh, jer UniCredit Bank, kao banka UEFA Champions League u sportskom duhu nagrađuje najbolji tim!

Obezbijeđene su i dodatne novčane nagrade za 10 sretnih dobitnika.

UniCredit Bank je ove jeseni posvetila posebnu pažnju proizvodima za mlade – studente i tinejdžere. Posvećenost mladima, UniCredit Bank smatra dijelom svoje društvene odgovornosti, pa su proizvodi i usluge UniCredit Bank za mlade lako dostupni, besplatni i nude niz pogodnosti.

Maestro Teen i Student kartice su međunarodno prihvaćene kartice, koje se mogu koristiti na svim prodajnim i isplatnim mjestima u zemlji i inozemstvu, koja imaju istaknut znak Maestro. Donose niz pogodnosti i omogućavaju jednostavan i siguran pristup novcu vlasnicima studentskog računa i teen računa i njihovim opunomoćenicima. Izdaju se bez obaveze plaćanja naknade za upisninu i godišnju članarinu.

Više informacija klijenti mogu dobiti na info telefon 080 081 051, www.unicreditbank.ba ili u poslovnicama UniCredit Banke.

(Sponzorisani članak)