Pokrenuta nova verzija studentskog adresara: Sve za studente na jednom mjestu!

Infocentar je studentski adresar i dio portala STUDOMAT.ba, najveće internet zajednice studenata u regionu, u kojem se mogu pronaći informacije o univerzitetima i fakultetima u Bosni i Hercegovini, studentskom smještaju i servisima, stipenditorima i konsultantima, studentskim udruženjima i organizacijama, kao i informacije o institucijama nadležnim za oblast visokoškolskog obrazovanja.


infocentar adresar

Studentski adresar namijenjen je budućim studentima i studentima koji su u potrazi za informacijama o fakutetima, studentskom smještaju, stipendijama itd. Infocentar će biti od pomoći i studentskim organizacijama koje će na ovaj način moći prezentovati svoj rad mladima i povećati svoje članstvo i mrežu aktivista. Univerziteti i fakulteti kroz studentski adresar mogu prezentovati svoj rad i aktivnosti kako trenutnom studentima, tako i učenicima srednjih škola koji su u potrazi za fakultetom.

Infocentar se nalazi na: www.studomat.ba/infocentar

GLEDAJ STUDOMAT.TV

TVoj vodič kroz studentski život!

Portal STUDOMAT.ba poziva sve organizacije, institucije, udruženja i objekte koji se ne nalaze u studentskom adresaru da putem kontakt forme unesu svoje podatke i postanu dio najveće internet zajednice studenata u regionu.

Infocentar je prilagođen i mobilnim uređajima, tako da se sadržaji koji se nalaze u studentskom adresaru mogu pretraživati i putem mobilne verzije portala STUDOMAT.ba. Studentski adresar je u prvoj fazi razvoja, a u narednim fazama planirana je integracija dodataka koji će povećati kvalitet ove jedinstvene baze podataka.

Maturanti u potrazi za fakultetom

Studentski adresar će od pomoći biti i maturantima, budućim studentima, koji su u potrazi za fakultetom koji će upisati. Infocentar sadrži i bazu studentskih domova i hotela, tako da će i taj dio studentskog adresara biti od pomoći budućim studentima.

 

Kako izmijeniti postojeći ili dodati novi sadržaj?

Ukoliko ste uočili grešku kontaktirajte nas putem e-maila info@studomat.ba. Želite dodati Vaš objekat, instituciju ili organizaciju? To možete brzo i jednostavno uraditi pomoću kontakt forme.

Infocentar Premium: Predstavite vaš fakultet budućim studentima

Premium opcija omogućava bolju vidljivost prilikom pretraživanja Infocentra, više opcija prilikom ubacivanja vašeg sadržaja kao i istaknuto mjesto u rubrikama Infocentra. Ukoliko želite da vaš objekat ili uslugu predstavite što većem broju studenata kontaktirajte nas na e-mail marketing@studomat.ba.

(STUDOMAT.ba)