01.09.2015.

Pokrenut Školski.ba – portal za bh. osnovce i srednjoškolce

Sa početkom nove školske godine sa radom počinje i Školski.ba, portal za učenike osnovnih i srednjih škola u BiH.

Školski.ba je informativno-edukativni portal namijenjen učenicima osnovnih i srednjih škola u Bosni i Hercegovini, učiteljima, nastavnicima i roditeljima.

Portal se bavi obradom tema koje su zanimljive osnovcima i srednjoškolcima, ali i učiteljima i nastavnicima. Dio portala predviđen je i za informacije i savjete namijenjene roditeljima.

U prvoj fazi razvoja portala, pored pristupa informativno-edukativnom sadržaju, posjetioci portala imaju mogućnost registracije i kreiranja korisničkih računa, koja pruža mogućnost interakcije sa drugim članovima portala kroz forum i komentarisanje objavljenih sadržaja.

U narednom periodu portal će biti obogaćen raznim sadržajima i dodacima, kako za najmlađe osnovce, tako i za naše srednjoškolce. Školski.ba će nastojati da pruži pomoć učiteljima i nastavnicima kroz razmjenu informacija i nastavnih materijala, ali i roditeljima koji su u potrazi za savjetima.

Zajedno sa portalom STUDOMAT.ba, najvećom internet zajednicom studenata u regionu, Školski.ba čini mrežu portala za osnovce, srednjoškolce i studente.

Pratite Školski.ba i na Facebooku.

Najljepše je đačko doba!

(STUDOMAT.ba)

Instalirajte našu Android aplikaciju i brzo i jednostavno pratite nove konkurse za stipendije i poslove. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter i Instagram. Sve informacijte čitajte i na našem Viber chatu.

Imate pitanje u vezi studija? Prijavite se i diskutujte sa više od 22.700 registrovanih članova. Člansto na portalu donosi vam i mogućnost besplatnog korištenja naše Skriptarnice.