Foto: UNMO
Foto: UNMO
14.05.2016.

Počela izgradnja Studentskog doma Univerziteta “Džemal Bijedić” u Mostaru

Nakon nepuna dva mjeseca od svečanog polaganja kamena temeljca za Studentski dom Univerziteta “Džemal Bijedić” u Mostaru, počela je izgradnja istoga u okviru Kampusa Univerziteta.


Izgradnjom ovog modernog studentskog doma značajno će se povećati kapaciteti za smještaj studenata koji dolaze izvan Mostara, te poboljšati studentski standard.

Univerzitet “Džemal Bijedić” će dobiti novi kvalitet, a studiranje u Mostaru će biti još privlačnije, ne samo za mlade ljude iz Bosne i Hercegovine, nego i za one koji dolaze iz inostranstva.

– Finansiranje izgradnje novog Studentskog doma u potpunosti je preuzeo grad Antalija na čemu smo im neizmjerno zahvalni, navode na kraju saopštenja iz Univerziteta “Džemal Bijedić” u Mostaru.

(STUDOMAT.ba)

Želiš čitati nove studentske izreke i motivacije, zabaviti se i naučiti nešto novo? Prati STUDOMAT na Instagramu.

AUTOR: STUDOMAT.ba

STUDOMAT je najveća internet zajednica studenata i mladih u regionu osnovana 2012. godine, namijenjena studentima i mladima u potrazi za informacijama o studiju i dodatnoj edukaciji, stipendijama, studentskim poslovima, smještaju i ostalim temama koje su interesantne studentima i mladima.