Foto: UNMO
Foto: UNMO
14.05.2016.

Počela izgradnja Studentskog doma Univerziteta “Džemal Bijedić” u Mostaru

Nakon nepuna dva mjeseca od svečanog polaganja kamena temeljca za Studentski dom Univerziteta “Džemal Bijedić” u Mostaru, počela je izgradnja istoga u okviru Kampusa Univerziteta.

Izgradnjom ovog modernog studentskog doma značajno će se povećati kapaciteti za smještaj studenata koji dolaze izvan Mostara, te poboljšati studentski standard.

Univerzitet “Džemal Bijedić” će dobiti novi kvalitet, a studiranje u Mostaru će biti još privlačnije, ne samo za mlade ljude iz Bosne i Hercegovine, nego i za one koji dolaze iz inostranstva.

– Finansiranje izgradnje novog Studentskog doma u potpunosti je preuzeo grad Antalija na čemu smo im neizmjerno zahvalni, navode na kraju saopštenja iz Univerziteta “Džemal Bijedić” u Mostaru.

(STUDOMAT.ba)

Instalirajte našu Android aplikaciju i brzo i jednostavno pratite nove konkurse za stipendije i poslove. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter i Instagram. Sve informacijte čitajte i na našem Viber chatu.

Imate pitanje u vezi studija? Prijavite se i diskutujte sa više od 22.700 registrovanih članova. Člansto na portalu donosi vam i mogućnost besplatnog korištenja naše Skriptarnice.