Najava Youth to Business Foruma u Banjoj Luci

AIESEC Banja Luka najavljuje konferenciju za sve zainteresovane studente i srednjoškolce - Youth to Business Forum, projekat koji se na globalnom nivou održava sedmu godinu za redom, dok je u Banjoj Luci uspješno predstavljen prošle godine.


AIESEC Banja Luka Youth to business forum 2015 Y2B

Glavni cilj ovoga projekta jeste pružanje prilike mladim ljudima da iz prve ruke saznaju kako funkcioniše korporacijski svijet i kako uspjeti u biznisu.

U toku Y2B Foruma 2015, delegati će prisustvovati radionicama koje su za njih pripremili partneri projekta. Takođe, imaće priliku da slušaju motivacione govornike, a to su uspješni preduzetnici iz Banjaluke: Goran Ćorić, Marija Knežević, Darko Milunović, Dajan Javorac i Ranko Petrušić.

GLEDAJ STUDOMAT.TV

TVoj vodič kroz studentski život!

Na kraju Y2B Foruma 2015, delegati će učestvovati u panel diskusiji na kojoj će zajedno sa predavačima pokušati da dođu do odgovora na pitanje, koje je ujedno i glavna tema ovogodišnjeg Y2B Foruma: ,,Kako mladi mogu doprinijeti razvoju preduzetništva u svome okruženju.’’

Y2B Forum 2015 će se održati 23. maja 2015. godine, sa početkom u 9 časova, u Domu omladine.

Partneri banjalučkog Y2B Foruma 2015 su: Ernst and Young, Bentoproduct d.o.o i Banjalučka berza.

Organizatori pozivaju sve zainteresovane mlade ljude da se prijave putem aplikacije koju mogu da pronađu na ovom linku, na Facebook stranici AIESEC-a Banja Luka ili na zvaničnoj stranici Youth to Business Foruma: Bosnia and Herzegovina Youth to Business Forum.

Aplikacije su otvorene još danas, do 20. maja, u 23:59!

(STUDOMAT.ba)