Najava: Omladinski program BHR1 #465

Budite uz BHradio1 svakim radnim danom u terminima Omladinskog programa, da biste se zabavili, i da bi čuli raznovrsne interesantne priče sa mladima u glavnoj ulozi; možete štošta i naučiti u ovom programu, a sve u opuštenoj atmosferi, uz naše voditelje/ke, novinare/ke i urednike - ekipu Omladinskog...


Omladinski program vam dolazi u dva termina dnevno (od 19:10h i u reprizi, od 00:10h), a ponedjeljkom imamo i ”bonus track” – emisiju Čuj BiH +, u kojoj vam predstavimo najzanimljivije iz prošlog/prošlih izdanja OP-a. Ponedjeljak u nastavku donosi i redovno izdanje našeg ”najšarenijeg” magazina – Čuj BiH!, sa najnovijim pričama i prilozima koje smo snimali tokom proteklih nekoliko dana…

Utorak, 06. decembar, je rezervisan za Anatomiju Zvuka. Ova emisija prati i predstavlja rad muzičara sa alternativne i nezavisne muzičke scene sa exYu prostora. Nakon dva specijalna izdanja u kojima se bavio alternativom sa otoka/ostrva, Dragan Vuković u novom izdanju Anatomije predstavlja novitete, a možda bude mjesta i za koji uradak iz kategorije ”stara iznenađenja za nova pokoljenja”.

GLEDAJ STUDOMAT.TV

TVoj vodič kroz studentski život!

U srijedu ćemo informirati sve zainteresirane mlade o mnogim mogućnostima koje imaju kada je u pitanju obrazovanje (stipendije, učeničke i studentske razmjene, kursevi…), poslovne prilike, volonterski angažman, festivali, konferencije i drugi vidovi unaprijeđenja vlastitih vještina i iskustava a što može biti od koristi u životu i budućoj karijeri. Ovu emisiju možete slušati i odloženo na portalu STUDOMAT.ba.

Četvrtkom u OP-u ide Slobodni Poligon. U Poligonu – nikad se ne zna (dovoljno unaprijed), uvijek možemo iznenaditi sadržajem, mada je najčešće u pitanju neka kvalitetna i zanimljiva priča. Ove sedmice kandidaturu za emitovanje istakao je autor hard-core&punk show, gostujuće muzičke emisije Brzo sagorijevanje, ali još se neki sadržaji spremaju…o tome šta ćete slušati u četvrtak, informaciju potražite u srijedu na FB page-u Omladinskog (@omladinski.programm).

Posljednji radni dan u sedmici rezervisan je za jednu od naših (odličnih) muzičkih emisija. Dugogodišnji muzikoljupci i radijski DJ-i garant su kvalitetnog izbora nove muzike koju slušate petkom u OP-u. Ove sedmice u pitanju je DJ Djoha, i njegov redovni, mjesečni izbor muzike u kojoj je ravan ritam rijetkost, bez obzira na žanr. Provjerite Djohinu novu selekciju, uz redovnu napomenu: slušati najglasnije!

OP 465 (05.12.-09.12.); satnica:

  • Pon: Čuj BiH! (19:10h-20:00h), repriza od 00:10h-01:00h
  • Uto: Anatomija Zvuka, (19:10h-20:00h), repriza od 00:10h-01:00h
  • Sri: Infopol (19:10h-20:00h), repriza od 00:10h-01:00h
  • Čet: Slobodni Poligon (19:10h – 20:00h), repriza od 00:10h-01:00h
  • Pet: RAM Show (19:10 –20:00h), repriza od 00:10h-01:00h

(STUDOMAT.ba)