Kongres centar Hotela „Hollywood“: Domaćin mnogih edukativnih programa i seminara

Hotel Hollywood smješten je u centru Ilidže, zelene oaze Sarajeva. Hotel se nalazi u neposrednoj blizini Međunarodnog aerodroma Sarajevo i uz glavni gradski saobraćajni terminal.


hotel hollywood
Foto: Hotel "Hollywood"

Hotel “Hollywood” smješten je u centru Ilidže, zelene oaze Sarajeva. Hotel se nalazi u neposrednoj blizini Međunarodnog aerodroma Sarajevo i uz glavni gradski saobraćajni terminal.

Kongresni centar Hotela sa 18 sala, 3000 mjesta i modernom opremom domaćin je mnogih edukativnih programa i kongresno-seminarskih manifestacija.

GLEDAJ STUDOMAT.TV

TVoj vodič kroz studentski život!

Praktičnost, funkcionalnost i  kvalitet  prostora i opreme u Kongres centru Hotela „Hollywood“ osnova su sigurne realizacije kongresa, simpozijuma, seminara, prezentacija, eventa i drugih manifestacija.

U kongresnoj sali Hotela „Hollywood“ održani su mnogobrojni studentski i edukativni događaji, a jedno od takvih je i Moot Court takmičenje, prvo bh. državno takmičenje simulacije suđenja u oblasti krivičnog prava za državne pravne fakultete u Bosni i Hercegovini.

Najsavremenija audio i vizuelna oprema, bežična internet konekcija dostupna u svim salama, kompjuteri, štampači i profesionalna tehnička podrška temelj su tehničke superiornosti Kongres centra Hotela „Hollywood“.

(Sponzorisni članak)