25.03.2016.

IUS i Kantonalna javna ustanova “Porodično savjetovalište” potpisali sporazum o saradnji

Kantonalna javna ustanova “Porodično savjetovalište” i Internacionalni univerzitet u Sarajevu u srijedu, 23.03.2016. godine, potpisali su sporazum o saradnji u prostorijama ove javne ustanove.

Sporazum o saradnji potpisali su Senad Alić, direktor KJU “Porodično savjetovalište” i prof. dr. Yücel Oğurlu, rektor Internacionalnog univerziteta u Sarajevu.

U okviru ove saradnje planirano je međusobno razmjenjivanje iskustava i znanja, iniciranje i realiziranje zajedničkih istraživačkih i preventivnih projekata iz domena porodičnih i društvenih fenomena, organiziranje zajedničkih tribina, foruma, okruglih stolova, te publiciranje stručne i edukativne literature, saopšteno je iz IUS PR Office.

(STUDOMAT.ba)

Instalirajte našu Android aplikaciju i brzo i jednostavno pratite nove konkurse za stipendije i poslove. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter i Instagram. Sve informacijte čitajte i na našem Viber chatu.

Imate pitanje u vezi studija? Prijavite se i diskutujte sa više od 22.700 registrovanih članova. Člansto na portalu donosi vam i mogućnost besplatnog korištenja naše Skriptarnice.