24.01.2015.

HEA BiH: Imenovana Komisija stručnjaka za akreditaciju Sveučilišta u Mostaru

Agencija za razvoj visokog obrazovanja i osiguranje kvaliteta BiH imenovala je Komisiju domaćih i međunarodnih stručnjaka za ocjenjivanje i reviziju kvaliteta i davanje preporuka o akreditaciji visokoškolske ustanove: Sveučilište u Mostaru.

Agencija za razvoj visokog obrazovanja i osiguranje kvaliteta BiH imenovala je Komisiju domaćih i međunarodnih stručnjaka za ocjenjivanje i reviziju kvaliteta i davanje preporuka o akreditaciji visokoškolske ustanove „Sveučilište u Mostaru”.

Komisija je imenovana na osnovu prijedloga nadležne obrazovne vlasti, Ministarstva prosvjete, znanosti, kulture i športa Hercegovačko-neretvanske županije.

Imenovana komisija ima pet članova od kojih su dva iz kategorije predstavnika akademske zajednice, jedan predstavnik privrede i prakse, međunarodni stručnjak i student.

Svi stručnjaci su predloženi, odnosno imenovani sa Liste stručnjaka Agencije, utvrđene u skladu sa članom 49. Okvirnog zakonom o visokom obrazovanju u Bosni i Hercegovini, saopšteno je iz Agencije.

Prilog: Komisija stručnjaka, Sveučilište u Mostaru

> Facebook: Sveučilište u Mostaru – pratite aktuelnosti s vašeg Sveučilišta!

(STUDOMAT.ba)

Instalirajte našu Android aplikaciju i brzo i jednostavno pratite nove konkurse za stipendije i poslove. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter i Instagram. Sve informacijte čitajte i na našem Viber chatu.

Imate pitanje u vezi studija? Prijavite se i diskutujte sa više od 22.700 registrovanih članova. Člansto na portalu donosi vam i mogućnost besplatnog korištenja naše Skriptarnice.