Organizacija Gram Concordia Zenica kroz projekat “Mladi grade budućnost” realizuje saradnju studenata pravnih fakulteta u Zenici i Bijeljini.

U okviru ovog Projekta, studenti Pravnog fakulteta u Bijeljini će provesti ljetni raspust u Zenici gdje će zajedno sa kolegama sa zeničkog Pravnog fakulteta imati praksu na predmetima iz oblasti građanskog procesnog prava.

Ovo iskustvo će studentima svakako koristiti po završetka obrazovanja i omogućiti da naprave paralelu u radu sudskih institucija oba entiteta, kao i poznavanje zakonskih propisa entiteta, navode iz Organizacije “Gram Concordia Zenica”.

“Gram Concordia Zenica” se bavi pružanjem besplatne pravne pomoći kroz rad i edukaciju studenata Pravnog fakulteta u Zenici.

Ovaj Projekat je omogućen uz velikodušnu podršku američkog naroda putem Ambasade Sjedinjenih američkih država u Sarajevu.

(STUDOMAT.ba)

Prethodni članakWebometrics objavio novo rangiranje univerziteta u svijetu
Naredni članakMatematika: Zadatak za prvačiće iz Hong Konga

STUDOMAT je najveća internet zajednica studenata i mladih u regionu osnovana 2012. godine, namijenjena studentima i mladima u potrazi za informacijama o studiju i dodatnoj edukaciji, stipendijama, studentskim poslovima, smještaju i ostalim temama koje su interesantne studentima i mladima.