02.08.2014.

Gram Concordia Zenica: Projekat “Mladi grade budućnost”

Organizacija Gram Concordia Zenica kroz projekat Mladi grade budućnost realizuje saradnju studenata pravnih fakulteta u Zenici i Bijeljini.

Organizacija Gram Concordia Zenica kroz projekat “Mladi grade budućnost” realizuje saradnju studenata pravnih fakulteta u Zenici i Bijeljini.

U okviru ovog Projekta, studenti Pravnog fakulteta u Bijeljini će provesti ljetni raspust u Zenici gdje će zajedno sa kolegama sa zeničkog Pravnog fakulteta imati praksu na predmetima iz oblasti građanskog procesnog prava.

Ovo iskustvo će studentima svakako koristiti po završetka obrazovanja i omogućiti da naprave paralelu u radu sudskih institucija oba entiteta, kao i poznavanje zakonskih propisa entiteta, navode iz Organizacije “Gram Concordia Zenica”.

“Gram Concordia Zenica” se bavi pružanjem besplatne pravne pomoći kroz rad i edukaciju studenata Pravnog fakulteta u Zenici.

Ovaj Projekat je omogućen uz velikodušnu podršku američkog naroda putem Ambasade Sjedinjenih američkih država u Sarajevu.

(STUDOMAT.ba)

Instalirajte našu Android aplikaciju i brzo i jednostavno pratite nove konkurse za stipendije i poslove. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter i Instagram. Sve informacijte čitajte i na našem Viber chatu.

Imate pitanje u vezi studija? Prijavite se i diskutujte sa više od 22.700 registrovanih članova. Člansto na portalu donosi vam i mogućnost besplatnog korištenja naše Skriptarnice.