25.10.2016.

EducationUSA savjetodavni centar otvara svoja vrata u Tuzli

EducationUSA savjetodavni centar u Tuzli počinje sa radom u novembru 2016. godine.

Dođite u Američki kutak u Tuzli (treći sprat NUB Derviš Sušić) od 7. do 11. novembra između 10.00 i 16.00 sati, upoznajte se i saznajte sve što želite znati o studiranju u Sjedinjenim Američkim Državama.

EducationUSA Tuzla Open Doors je događaj otvoren za sve zainteresovane, s tim da će u fokusu sedmice biti Fulbright Visiting Scholar Program za koji su aplikacije otvorene do 7. decembra 2016. godine.

Iskoristite jedinstvenu priliku da saznate više o ovom programu, načinu apliciranja kao i samom životu na Fulbright programu u SAD. Savjetnica u Tuzli je Fulbright stipendistica koja će vam rado prenijeti svoje pozitivno iskustvo.

Između 7. i 11. novembra obavezno posjetite Američki kutak u Tuzli. Za sve informacije, pišite ovdje.

(STUDOMAT.ba)

Instalirajte našu Android aplikaciju i brzo i jednostavno pratite nove konkurse za stipendije i poslove. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter i Instagram. Sve informacijte čitajte i na našem Viber chatu.

Imate pitanje u vezi studija? Prijavite se i diskutujte sa više od 22.700 registrovanih članova. Člansto na portalu donosi vam i mogućnost besplatnog korištenja naše Skriptarnice.