13.11.2016.

Američki kutak Mostar: Prezentacija mogućnosti studija u SAD-u

Američki kutak Mostar, u saradnji s Veleposlanstvom SAD-a u BiH, organizuje prezentaciju mogućnosti studija u SAD-u (EducationUSA), 15.11.2016. u 10:00 h u Američkom kutku Mostar (suteren Gimnazije Mostar, Španjolski trg).

Prezentaciju će održati predstavnica Ambasade SAD-a iz Sarajeva – Adriana O'Flanagan, predstavnice EducationUSA servisa iz Mostara – Anja Kresojević i Inga Kotlo, te English Teaching Fellow, gostujući profesor engleskog jezika pri Sveučilištu Mostar – David B. Forinash.

Prezentacija će uključiti osnovne informacije o EducationUSA servisu, odnosno servisu besplatnog savjetovanja za obrazovne prilike u SAD-u, kao i praktične savjete o apliciranju za stipendije i programe razmjene Ambasade SAD-a.

(Pogled.ba)

Instalirajte našu Android aplikaciju i brzo i jednostavno pratite nove konkurse za stipendije i poslove. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter i Instagram. Sve informacijte čitajte i na našem Viber chatu.

Imate pitanje u vezi studija? Prijavite se i diskutujte sa više od 22.700 registrovanih članova. Člansto na portalu donosi vam i mogućnost besplatnog korištenja naše Skriptarnice.